Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A brassói elkészitése kevesebb időráfordítással. Ezt a receptet a barátnőmtől tanultam.
A hozzávaló burgonyát kockára vágjuk. A húst szintén felkockázzuk- egy kicsit kissebb kockára. A felkockázott húst befűszerezzük- só, bors, majoránna a szokásos fűszerek. Ha nem vagyunk biztosak a hús keménységét illetően egy kis húspuhító só. A vöröshagymát apróra vágva hozzákeverjük. A tepsi aljára öntjük az olajat beleterítjük a befűszerezett húst beterítjük a kockára vágott krumplival. A krumplit megsózzuk, egy kicsi olajat hintünk rá. Kevésvizet fél és deci között ömtünk alá és lefedjük alufóliával. A sűtőt előmelegitjük 200 fokra és betesszük a tepsit. 1,5 óráig nem kell ránézni. Ekkor levesszük a fóliát, ha puha a hús rátesszük a fokhagymát / én krémet használok/ és összekeverjük. Mostmár fólia nélkül piritjuk még kétszer 20 perces időközönként kavarjuk. Az utolsó kavarásnál rászórjuk a piros paprikát, összekeverjük és mostmár csa kevés időre tesszük be. Ha a sütőnk is úgy akaja kész a kaja.
Mig ez sűl Te bármit csinálhatsz mellette.
Remélem ízleni fog.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!