Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almaecet házilag.
Egy nagy befőttesüvegbe rakjunk 2 kg szeletekre vágott vagy lereszelt almát.Ez után forraljunk fel 2 liter vizet 20 dkg cukorral.Ha kissé kihűlt,öntsük rá az almát,és tegyünk a tetejére kenyérszeleteket.Kössünk vászonruhát a tetejére,és az üveget tegyük 20-28 fok közötti árnyékos helyre.10 napig többször megkeverve érleljük,míg almamust nem lesz belőle,majd leszűrjük.Ahány liter levet sikerül leszűrni,annyiszor 10 dkg cukrot kell ráönteni.Néhány nap múlva forrni kezd, kb 4 hétig kell tovább erjeszteni,a tetején előbb vékony,majd mind jobban vastagodó hártya képződik ( ez az ecetágy ).Ha letisztult,és már kicsit sincs boríze,leszűrjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!