Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Háztartásvezetés-házi praktikák klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Háztartásvezetés-házi praktikák vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Újságpapír újrahasznosítása – tárgyak papírtekercsből
Itt az Álmaim otthona dekorációs rovatában már volt szó a különböző újságok, folyóiratok újrahasznosításáról. Én most egy másik felhasználási módot szeretnék bemutatni az olvasónak.
Újságpapír újrahasznosítása – bosszantó vagy hasznos?
Amerika most lencsével fogyózik.
Hitte volna,hogy a magyarok egyik kedvenc ételét,a lencsét,Amerikában szuper fogyasztó szerré kiáltják ki?
Hála a kutatóknak,mostantól tudományosan is bizonyított,hogy tényleg fogyaszt.
A kísérletben részt vevők a lencseleves fogyasztása után háromszor annyi ideig nem éheznek meg,mint a hagyományos kosztot fogyasztó kontrollcsapat tagjai.Ezt egyértelműen ballaszt anyagainak tulajdonítható.A lencse nemcsak méregtelenít,hanem megszabadít a zsíroktól,és normalizálja a vércukorszintet is.
|
|
Így tudod gyorsan eltávolítani a bőrkinövést almaecettel!
A fibróma egy jóindulatú bőrszínű, kocsányos növedék, mely jellegzetesen a nyakon és a hónaljban jelentkezik, de a mell alatt is előfordulhat. Eltávolításához nem kell feltétlenül bőrgyógyász.
Rumos -diós szaloncukor
kb. 20 dkg darált dió
1/2 citrom reszelt héja
1/2 narancs reszelt héja
2 evőkanál rum
házi baracklekvár (hogy gyúrható masszát kapjunk)
étcsokolád a mártáshoz
A lényeg, hogy ezt mind összegyúrjuk, formázható masszát kapjunk és kis ovális darabkákat gömbölygessünk.
Aztán jön a csokizás.
9 éve | szilasi ilona | 0 hozzászólás
Ahelyett, hogy táplálék-kiegészítőt vagy csodabogyót szednél, próbáld ki előbb, mit tudnak a zöldségek!
Te is könnyen elcsábulsz a piacon a színes, egészséges zöldségeknek? Nem lehet ellenállni a színkavalkádnak- nem is beszélnénk le róla. Könnyű, jól emészthető fogásokat készíthetsz belőlük, ami a közérzetedre is hatással lesz: több lesz az energiád, kevésbé leszel fáradékony és a mozgásodat is könnyebbnek érzed majd. Lássuk, mely zöldségeket érdemes beiktatni az étrendedbe.
A rózsaszín só több ásványi anyagot tartalmaz, mint bármelyik másik só. Gyönyörű színe a benne található cink, bór, foszfor és egyéb olyan ásványi anyagok miatt van, ezekből alapvetően kevesebbet fogyasztunk a mindennapokban, mint amennyit kellene.
A himalájai só kevésbé feldolgozott, mint az asztali só. Ráadásul teltségérzetet is okoz, így nyugodtan sózhatsz, ha fogyni szeretnél.
A belsőséget nem mindenki szereti.
Magyarországon a pacalból szinte biztosan pacalpörköltet főznek.
Márton-napra meghízik a liba.
A libahús fogyasztása egész Európában elterjedt.Márton-nap környékén sok helyütt és sokféleképpen készítenek libaételeket.A régi,karácsonyt megelőző böjt előtti utolsó nagy lakoma ideje is pont Márton-nap környékére esett.A böjtre készülők ilyenkor még egyszer belaktak,hogy jobban bírják a karácsonyig tartó időszak megpróbáltatásait.
A liba már az ókori Rómában,Apicius idején is kedvelt hús volt,s a zsidó konyha is kifejezetten kedveli.A rómaiak annak idején rájöttek,hogy a liba etetésével befolyásolhatják a húsának ízét,így gyakorta adtak az állatoknak bort,illetve szárított fügét,ezzel készítve elő a minél zamatosabb húsokat.Bárhogyan is,Márton-nap közeledtével a jó húsbab lévő libák asztalra kerülhetnek.Manapság sincs másképp,az újborért és a libáért felelős szent neve napján közeledtével füstölődnek a combok,készül a sólé,és ez a libaevészet ki is tart karácsonyig.
A fogkő rengeteg baj forrása lehet, többek között fogínysorvadáshoz vagy a fogak elvesztéséhez is vezethet.
1. MódszerÖsszetevők
2 evőkanál dióhéj
2 dl víz
Elkészítés
Keverd össze a két összetevőt, majd forrald 20 percig. Hűtsd ki!
Alkalmazás
Ha kihűlt, tedd fogkefére, és mosd vele a fogad 5 percig. Ezt ismételd meg háromszor egy nap, és 10 nap alatt eltűnik a fogkő.
Összetevők
4 evőkanál napraforgómag
4 evőkanál lime virág
1 liter víz
Elkészítés
Egy nagy edénybe önts bele a magokat és a lime virágot, majd öntsd hozzá a vizet.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás